Starta eget företag - Bolagsbildning

Har du funderingar på att starta eget företag? Funderar du på hur man går tillväga och var du ska börja? Vi hjälper dig bland annat med rådgivning kring val av bolagsform, likviditetsplanering, budget, upplägg av bokföringsrutiner och andra viktiga ekonomiska frågor.

 

Vi finns inte bara med vid uppstarten vid bolagsbildningen utan finns också tillgängliga för frågor även i det löpande arbetet och kan ge tips och råd om förbättringar.

 

Vi hjälper dig hela vägen från affärsidé

Med vår personliga service hjälper vi dig hela vägen från affärsidé. Det finns många funderingar kring att starta eget företag och många beslut att fatta inför en bolagsbildning. Vi ger personlig rådgivning kring allt du behöver under uppstartsfasen som genomgång av affärsidé, val av företagsform, registrering, finansiering, försäkringar, skatter och kontakt med bank och myndigheter. Tillsammans reder vi ut alla begrepp och vi tar hand om alla dokument och blanketter som behövs.

 

Att starta eget företag kan vara en tidskrävande och omfattande process med många funderingar och vägskäl längs vägen. Så behöver det inte vara och med vår professionella och personliga hjälp kommer det att gå enkelt och smidigt att förverkliga din affärsidé. Med rätt hjälp och kunskap har du stora möjligheter att snabbt få ett lönsamt företag.

 

 

Professionell och personlig hjälp vid bolagsbildning

Oavsett om du redan har bestämt dig för att starta eget företag eller fortfarande funderar så finns vi här med professionell och personlig hjälp. Vi hjälper dig med alla frågor och samtliga dokument och blanketter som behövs för en bolagsbildning. Oavsett vilken bolagsform du väljer får du värdefulla tips och råd samtidigt som vi guidar dig genom alla steg i processen. Med vår personliga service startar du enkelt upp ditt företag på ett effektivt sätt.

gallery/Fotolia_63104070_Subscription_Monthly_M(1)_1630